ИНХАЛАТОРИ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АРОМА ЛАМПИ

Fleurance Nature - for a better daily life

ПЕКАРНАТА

ЗА ДЕТЕТО

БИО ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

БИО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

СУПЕРХРАНИ

МАСЛА, ОЛИА, ЗЕХТИН, ОЦЕТ

ЗЪРНЕНИ, ЯДКИ И СЕМЕНА

БРАШНО, ХЛЯБ, СУХАРИ

НАСИПНИ ХРАНИ

ВЕГЕТАРИАНСКИ

КОНСЕРВИ, ПАСТЕТИ, ПОДПРАВКИ

НАПИТКИ

ДЕСЕРТИ

БИСКВИТИ, БОНБОНИ, СОЛЕТИ

СУПИ, БУЛЬОНИ, НИШЕСТЕ

ЗАХАР, МЕД, ПОДСЛАДИТЕЛИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ И БАЗИСНИ МАСЛА

ИНДИЙСКИ БИЛКИ ЗА КОСА И КОЖА

ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА

БИО КОЗМЕТИКА

ПОЧИСТВАЩИ И ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ

МЕЛНИЦА ЗА БРАШНО

Свържете се с нас

гр. Бургас,  ул."Цар Симеoн I" №65,

(бивша ул."Републиканска"),

тел.: 0878365549 и 0877 158999

e-mail: marie_thinus@abv.bg

Търси артикул
Поръчки и доставка

След като сте избрали артикул може да заявите доставка по телефон или чрез системата за поръчки на онлайн магазина. Ако предпочитате втория вариант е необходимо да се регистрирате за да може да имаме обратна връзка, с цел уточнения по заявката, както и за напред да Ви информираме за нови артикули, промоции, събития...

Доставка в рамките на гр. Бургас - цената е според ценовата листа на куриера.Продуктите ще Ви бъдат доставени в торбички, които да 100 % био разградими. Плащането се извършва  в момента на получаване на пратката срещу касов бон. 

Доставка извън гр. Бургас - цената е по тарифа на избрана от Вас фирма куриер. Предоставяме Ви тази възможност, защото всяка фирма има различни тарифа и най - вече график на доставка за различните населени места (особено по - малките).   Доставките се изпълняват съобразно графикът на избраната фирма доставчик. Ще получите Вашите продукти в хартиени кашони на посоченият от Вас адрес.

Това са уеб адресите на някои куриерски фирми: www.bgpost.bg - Български пощи; www.speedy.bg - Спиди; www.econt.com - Еконт Експрес; www.leoexpres.bg  - Лео Експрес.

Ако възникнат въпроси и уточнения може да ни се обадите на тел: 0878915926 или 0878365549  и ще получите адекватен отговор и решение.

BioBurgas.com си запазва правото за промяна на цените на предлаганите продукти и услуги.

Относно личните данни, които предоставяте Вие сте защитени от съответния закон. Ние ги използваме с цел да бъдете обслужени и да получите заявката си на посочения от Вас адрес. Използваната информация не се предоставя на трети лица.

МОЯТА КОЛИЧКА


Няма добавени артикули.
Преса за флейк
390 лв.
363 лв.
Електрическа арома лампа TaoWell Novo 149,00 лв.